Anna Storm krimier

STJERNEKASTER

Udviklingen i Arktis skaber russiske udfordringer ved kortbølge-senderstationen syd for Frederikshavn. Et fashionabelt majbryllup i Lyon ender dramatisk. Snart efter opstår en grim kidnapningsaffære tæt på Rigsvåbnet og fremkalder rød alarm.

STORMSTYRKE 10

Rigsvåbnet holder nu til i en godt skjult bunker under jorden i bakkerne nær Bangsbofortet syd for Frederikshavn. Indretningen er perfekt. Der dufter altid af frisklavet kaffe og nybagt brød. Styrkens medlemmer må ofte krydse grænser, både bogstaveligt og i overført betydning, for at standse ugerningsmænd, der jagter profit og/eller politiske holdninger for enhver pris.
Bag i bogen er der naturligvis nye opskrifter fra Anna Storms provencalske køkken.

FARMEN HILLTOP

Rigsvåbnet har i mange år haft til huse i en bygning på Flådestationen i Frederikshavn. En ordning, begge parter har været både tilfreds og fornøjet med. Et chefskifte ved søværnet gør det nødvendigt at finde nye løsninger.
Gamle kendinge, der har været sikkert anbragt i fængsel, dukker op. Et spionskib udfordrer installationer i det danske forsvar og saboterer landets infrastruktur. En bande franske banditter med mafiarelationer drager hærgende gennem Sydsverige og Vendsyssel.
Rigsvåbnet klarer de fleste udfordringer, men det koster dyrt!
Bag i bogen er der selvfølgelig nye opskrifter fra Anna Storms provencalske køkken.

CALVADOS

En ny og meget ambitiøs justitsminister vil flytte styrken Rigsvåbnet til København og lægge den ind under PET. Venner i fransk politi får hjælp fra Rigsvåbnet mod militante højreekstremister. I Frankfurt kidnappes operaens maestro og hans datter Arabella. Her må Anna Storm selv tage affære. En gammel kending i Rusland truer stabiliteten i landene omkring Østersøen.

MED ARME OG BEN

Ramt af en snigskyttes riffel har Asger Bjørn i koma været gemt væk. Efter i et halvt år at være erklæret død af rigspolitichefen kommer han tilbage til genoptræning. Under hans fravær har Anna Storm levet af takeaway og tju-bangmad. Nu er der igen gang i alle blus, og de herligste dufte breder sig på Farmen.
Et mægtigt uvejr tvinger en flok tyveknægte og veteraner på et højst ufrivilligt besøg i Mønsted Kalkgruber. I Sverige huserer banditten Sixten. Han og hans mange hjælpere stjæler med arme og ben, og de er svære at få ram på.

SKUDSÅR

Midt i den dejligste ferietid i den eftertragtede ferieby Sæby går tiden i stå for den smukke Anna Storm med det majsgule hår og de grønne øjne.
Måske har en finskytte skaffet sig overblik fra den hvide kirkes klokketårn.
Før kunne hun bruge timer på at tilberede spændende provencalske retter efter sin elskede bedstemor Emmanuelle Deforges’ opskrifter og servere dem for sin mand, Asger, og de øvrige krigere i Rigsvåbnet. Nu lever hun pludselig af færdigretter og tjubang-mad. En intensiveret træning har slidt huldet af alle i styrken.
Kampen mod ondskaben er for alvor i gang.

UNDER PRES

En mørk decembernat skydes handlingen bogstavelig talt i gang i Ålbækbugten. Straks efter sker et mord i en lille fi-skerby inde på kysten. Anna Storm og to kolleger må tage affære.
Et mystisk privatfly nødlander i Råbjerg Mile. En passager forsvinder med en sejldugstaske med ukendt indhold og bliver jagtet af fremmede med skarpladte våben.
Det russiske vagtselskab MorningStar tager mange midler i brug for at bevare kontrollen over store byggepladser i Aarhus, Hamburg og Malmø.
En ny mand ansættes i Rigsvåbnet og får snart sin ilddåb. Han stifter tæt bekendtskab med kastestjerner. Store mængder af falske eurosedler indgår i mange sammen-hænge.
Anna Storm og Asger Bjørn er igen udfordret. Anna også på det kulinariske område.

FOR MANGE MISSILER

Asger Bjørn – Anna Storms mand og det synlige eksempel på Rigsvåbnets succes – kommer i sigtekornet,
da rockergruppen The Fixers føler sig ydmyget af hans folk. De er ikke, som så mange af de tidligere forbrydere, Rigsvåbnet har været oppe mod, økonomisk motiverede kriminelle. De lever efter en æreskodeks, og de vil have hævn. Koste hvad det vil.
Den vold og den råhed, de repræsenterer, er noget nyt i Anna Storms arbejdsliv, og hun må trække på alle sine ressourcer og kolleger, hvis hun skal beskytte sin elskedes liv.
Som altid har Tom Oxager skrevet en underholdende krimi, hvor der er plads til både spænding, humor og god fransk kogekunst.

OVER ALLE GRÆNSER

Olie og gas er vigtigere råstoffer end nogensinde. Store omkostninger er forbundet med at udvinde og transportere dem. Rørledninger fører råstofferne frem til modtagerne i skarp konkurrence med specialbyggede tankskibe.
Efter at den smukke Anna Storm med de grønne øjne er vendt hjem fra bryllupsrejse, bliver Rigsvåbnet kastet ud i jagten på en mystisk, paramilitær styrke, der med stor teknologisk færdighed saboterer installationer i en række lande.
Samtidig sker et mord i det idylliske Sæby. Her drejer det sig om en helt anden slags råstoffer.
Som i de to foregående bøger om Rigsvåbnet spiller Annas provencalske køkken også en vigtig rolle, når krigerne skal slappe af. Der er selvfølgelig opskrifter bag i bogen. God appetit!

GULD FOR ENHVER PRIS

Guldpriserne er steget voldsomt i Europa. Opfindsomheden og jagten på det ædle metal stiger tilsvarende blandt skrupuløse kriminelle. Den ny indsatsgruppe Rigsvåbnet har kun eksisteret i få måneder. Efter nogle dramatiske begivenheder, der også er gået hårdt ud over gruppens mobilstation, har der kun været kort tid til at slikke sårene og samle op på løse ender. Så går det atter løs. Trods gruppens kortvarige eksistens er der allerede stor mytedannelse i politikorpset. Gruppens ry breder sig i hele Schengen-samarbejdet, og danskerne nyder godt af det store netværk.
Anna Storm får kam til sit hår under anstrengelserne for at få styr på de nye udfordringer, der i højt tempo sender Rigsvåbnet på jagt over flere europæiske landegrænser. Alligevel bliver der tid til hyggelige stunder, hvor gruppens medlemmer nyder godt af Annas provencalske kogekunst. Som i den første bog giver bogens sidste sider læseren mulighed for at afprøve en række af Annas opskrifter. God appetit!

RIGSVÅBNET

Nu genoptrykt i 2. udgave.
Anna Storm er ny efterforsker hos politiet i Frederikshavn.
Med en kollega bliver hun sendt ud til noget, der først ligner et par fulderikker, der har drukket sig ihjel.
Hurtigt viser det sig, at det er noget helt andet. To østeuropæiske mafiagrupper bekæmper hinanden på den mest indædte måde, alt imens flere danskere prøver at lave forretninger med mafiaen.
Rigspolitiet opretter en specialgruppe, Rigsvåbnet, der bliver udsat for lidt af hvert i kampen mod de formastelige. Den nye gruppes sammenhold styrkes bl.a. af Anna Storms lidenskabelige udfoldelser i det provencalske køkken.
Bogens sidste sider giver læseren mulighed for at afprøve Annas opskrifter.
God appetit!Tom Oxager

Kontakt: Chr. Pedersensvej 44 · 9300 Sæby
Telefon 40 11 28 56 eller tomoxager@gmail.com