Romaner / Opskrifter

P= Papirbog E= E-bog L= Lydbog

ANNA STORMS PROVENCE-KØKKEN

Alle opskrifter i denne lille bog er samlet, afprøvet og forbedret gennem en frankofil forfatters kærlighed til det provencalske køkken, der er kendetegnet ved simreretter med enkle ingredienser. I Provence giver man sig god tid til at spille boule, lave god mad og sove til middag.
At retterne er tillagt Anna Storm og hendes elskede bedstemor, Emmanuelle Déforges, må vel være et ekstra påskud til at afprøve dem.
God appetit!
P

KLOG MAND TISSER IKKE MOD VINDEN

Romanens hovedperson er en ældre mand, der ofte, og i al slags vejr, går tur på stranden syd for Sæby. Han filosoferer over sit liv, tilværelsens foranderlighed og skæbnens tilskikkelser. Han tager udgangspunkt i forældrenes og bedsteforældrenes liv og beskriver, hvor meget der umærkeligt ændrer sig over tid.
Mens man underholdes over hans daglige liv, oplever han i kronologiske tilbageblik sin barndom og ungdom i byen Haslev, der i årene omkring og efter krigens afslutning var Indre Missions højborg og kaldtes Guds by.
Farverige skikkelser som pastor Bartholdy, politimester Vagn Bro og livgardens chef oberst Freiesleben beskrives i humoristiske klip i anekdoteagtig form. Bogen er skrevet i en let og munter form, men med alvorlige undertoner. 
P E LTom Oxager

Kontakt: Chr. Pedersensvej 44 · 9300 Sæby
Telefon 40 11 28 56 eller tomoxager@gmail.com